Behandelingen

 
 

reinigingsbehandeling schoonheidssalon

Reinigingsbehandeling

oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen comedonen /milia's

€ 30,00

(inclusief wenkbrauwen epileren € 37,00)

   
ewrwr
 

Korte gezichtsbehandeling

oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen comedonen / milia's, masker òf gezichts-hals-decolleté-massage

€ 40,00

(inclusief wenkbrauwen epileren € 48,00)

 

gezichtsbehandeling schoonheidssalon
   
 

schoonheidssalon gezichtsbehandeling

Complete gezichtsbehandeling

oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen comedonen / milia's, gezichts-hals-decolleté-massage, masker

€ 46,00

(inclusief wenkbrauwen epileren € 55,00)

   
 

Instituutbehandeling: Beauté Aromatique

100% natuurlijke antistress behandeling met essentiële oliën en plantenconcentraten. Geniet van de allerfijnste aroma’s!

Na de oppervlakte- en dieptereiniging van de huid en het epileren van de wenkbrauwen worden twee essentiële oliën geselecteerd die voldoen aan de specifieke behoeften van uw huid voor de gezichts-hals-decolleté-massage. De behandeling wordt afgesloten met een masker dat bereid is met twee plantenconcentraten welke het meest geschikt zijn voor uw huid. Na afloop heeft uw huid een stralende teint, ontspannen gelaatstrekken, en is hij opnieuw in balans.

€ 62,00

   
 

instituut-behandeling Peel en Lift

Instituutbehandeling: Dermopeeling

Huidvernieuwende behandeling. Uw huid straalt en de behandeling verheldert de teint.

Dermasie Peeling verwijdert de dode huidcellen van de opperhuid door mechanische actie om nieuwe cellen te stimuleren. De Derma-modellering helpt de huidcellen te regenereren. Passievruchtextract bevordert de celvernieuwing. Het Derma Beauty Mask kalmeert, voedt en herstelt de huid.

€ 78,00

   
 

Instituutbehandeling: Age Firming

De Age Firming Treatment is een verstevigende anti-age behandeling die naast het gezicht ook gericht is op de hals en het decolleté.

De Double Exfoliating verwijdert de dode huidcellen door gecombineerde mechanische en enzymatische actie voor een zichtbaar gladde huid. De Verstevigende Massage verstevigt de huid en herstelt de huidelasticiteit. De Precise Lift, de 'anti-rimpelgum' helpt de huidstructuur te egaliseren. Rimpels lijken minder. Oogcontour, voorhoofd, expressierimpels en decolleté zijn gladder. De Firming and Lifting Masks voor het gelaat en voor het decolleté verstevigen, zowel de huid als de gelaatstrekken, herstelt het comfort, uitstraling van een jonge huid.

€ 80,00

Instituut-behandeling beauté lifting
   
 

Mary Cohr Spa Aromatique

Instituutbehandeling: PhytOxygene

Een zuurstofboost die je huid zuivert! Een heerlijke Detox behandeling die de huid weer laat ademen.

PhytOygene is een ontgiftende zuurstofbehandeling en heeft zowel een diepe als een egaliserende werking en zorgt voor de toename van glans! De behandeling begint met de phyto exfoliator, een exfoliërende gel met plantenextracten. Vervolgens zorgt het pro-oxygene masker dat de huid een zuurstofboost krijgt en dat de huid gezuiverd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een ontspanningsmassage van essentiële oliën.

€ 78,00

   
 

Spa Aromatique Corps Relaxation

De 100% natuurlijke, manuele lichaamsbehandeling met essentiële oliën.

De behandeling bestaat uit 3 fasen. Een 100% natuurlijke peeling, rijk aan rietsuiker en abrikozenpittenpoeder. Verwijdert met zachtheid de dode huidcellen, terwijl de mangoboterextracten de opperhuid voeden en verzachten voor een opvallend zijdeachtig resultaat. Hierna komt een ontspannende massage met rust gevende essentiële oliën verdrijft spanningen en ontspant de spieren tot aan de puntjes van uw tenen! De behandeling wordt afgesloten met een zalig ontspannende "Spa Essences" lichaamspakking.

€ 76,00

Mary Cohr Spa Aromatique

   
 

rug- schouder- nekmassage, Appeltern

Rug-, schouder-, nekmassage

Deze ontspanningsmassage van 30 minuten is een weldaad voor lichaam en geest.Deze massage helpt u om stress en spanningen te verminderen. Door de warme heerlijk geurende massageolie wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades opgeheven.

Na deze massage voelt u zich weer als herboren.

€ 35,00

   
 

Kruidenstempelmassage

De Thaise kruidenstempelmassage is een heerlijke massage van 90 minuten voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De kruidenstempels zijn gevuld met kruiden en worden verwarmd. De huid neemt de werkstoffen van de kruiden op in het lichaam dat zorgt voor een verwarmend, reinigend en kalmerend effect. De heerlijke geur van kruiden laat de geest tot rust komen. Even heelijk wegdromen, genieten en relaxen.

€ 70,00

kruidenstempelmassage Appeltern

   
   
 
Epileren € 10,00
Verven wimpers of wenkbrauwen € 10,00
Verven wimpers en wenkbrauwen € 13,00
Harsen bovenlip € 10,00
Harsen bovenlip en kin € 13,00
Harsen gezicht € 16,00
Harsen onderbenen € 19,50
Harsen bovenbenen € 13,00
Harsen bikinilijn € 13,00
Harsen oksels € 13,00
Harsen onderarmen € 15,50
Harsen rug € 15,00
Harsen borst € 15,00
   
   
Behandelingen alleen op afspraak